vrouw-met-vlinderbril

zonnebril-zomer-2021

11/04/2021 Door admin Uit

zonnebril trends voor de zomer van 2021

Het is geen geheim dat we allemaal klaar zijn voor de zomer van 2021…

Het is een tijd om op te frissen en de hernieuwde energie te omarmen die het begin van een nieuw jaar met zich meebrengt – vooral in de mode. 

Dit is het moment om de nieuwste trends van 2021 te laten zien welke voor jou perfect zijn. Brillen zijn misschien wel het meest persoonlijke accessoire, omdat ze niet altijd een one-size-fits-all-item zijn, en nu heb je waarschijnlijk je niche gevonden in welke vormen en stijlen bij je gezichtsvorm passen . 

Hout look trends 2021

Ben jij de eerste, dan zijn de brillentrends van 2021 voor jou gemaakt. Dit seizoen gaven ontwerpers alle geliefde, tijdloze brillensilhouetten de update waarvan we niet wisten dat ze die nodig hadden.

Zonnebril luxe houtlook bruin unisex Ozaflu

Ozaflu – zonnebril unisex houtlook bruin

 14.95

Shoppen

Historisch gezien weerspiegelt mode de toestand van de samenleving, en dit jaar blijkt dat niet anders te zijn. Briltrends in 2021 richten zich op de balans tussen nieuwheid, opvallende monturen in vele kleuren, hout look en tijdloze ontwerpen. 

Denk aan een klassieke cat-eye-vorm, maar met een moderne update met een smallere, hoekige vorm of de beruchte aviator met een reflecterende of gekleurde tint. De catwalks omarmden nog steeds de ode aan de jaren ’70 met retro-geïnspireerde silhouetten zoals ronde, felgekleurde monturen en piloot modellen.

Van sfeerverhogende kleuren en oversized XXL-monturen tot subtiele retroreferenties, we onthullen de brillen die dit seizoen overal zullen zijn.

Dit zijn onze eigen Ozaflu merken

Deze zomer zien we een enorme trend in sporttrends, met  name op thuis en in eigen land vakantie vieren. kies voor een sportiever montuur met een gestroomlijnde, prestatiegerichte look.

Het nostalgische gevoel van retro wayfarer monturen gaat dit seizoen een grote rol spelen. Update je optiek met nieuwe designelementen zoals kristallen versieringen of felgekleurde lenzen.

De hoekige Cat-Eye

Het kattenoog is ongetwijfeld in een eeuwigedurende vorm als het gaat om brillen. Dit seizoen heeft de cat-eye een moderne update gekregen door de lenzen te versmallen om een ​​meer dynamische, hoekige look te creëren. 

Olive met Groen is hot

Het is officieel: Olive en groen is een must-have kleur dit seizoen. groen is de kleur van 2021!

Stemmingsverhogende rechthoeken

De rechthoekige vorm heeft dit komend jaar een grote invloed en heeft praktisch onze Instagram-feeds overgenomen. Breng in 2021 jouw rechthoekige zonnebril naar een hoger niveau met een felgekleurd montuur van acetaat. Van rokerig rood tot olijfgroen, deze kleuren zijn een instant opbeurend effect. 

Deze zomer zien we een enorme trend in sporttrends, met  name op thuis en in eigen land vakantie vieren. kies voor een sportiever montuur met een gestroomlijnde, prestatiegerichte look.

Het nostalgische gevoel van retro wayfarer monturen gaat dit seizoen een grote rol spelen. Update je optiek met nieuwe designelementen zoals kristallen versieringen of felgekleurde lenzen.

TOMMY HILFIGER DESIGNER ZONNEBRIL

Het merk Tommy Hilfiger, beroemd om het toepassen van een kenmerkende eigenzinnige draai aan traditionele stoffen.

Het merk Tommy heeft een mooie en jeugdige aantrekkingskracht voor velen en wordt omarmd sinds de lancering van zijn eerste collectie in 1985.

Dit is Tommy Hilfiger

Het merk Tommy Hilfiger blijft een sterke kracht in de  zonnebrillen wereld samen met heren- en dameskleding.

Alle brillen hebben eigentijdse looks van klassieke stijl.

Bekijk de gehele collectie >

Tommy Design

Nu een van ‘s werelds toonaangevende premium lifestyle-merken, levert Tommy Hilfiger kwaliteit en waarde met een essentie van cool en kunstzinnig eigentijds.

Ontdek Tommy Hilfiger-zonnebrillen voor dames en heren, zij zijn het perfecte accessoire voor elke outfit. 

Bekijk alle Tommy designs >

Licht en duurzaam, elke begeerlijke stijl is kleurrijk en gedurfd.