5-dingen-die-u-niet-met-uw-bril-moet-doen

5-dingen-die-u-niet-met-uw-bril-moet-doen

11/04/2021 Door admin Uit

5 dingen die u niet met uw bril moet doen

Tip 1 – Leg uw lenzen nooit met de voorkant naar beneden

Sommige lenzen krassen gemakkelijk, waardoor je glas-tinten zichtbare vlekken achterlaten die niemand wil. Vouw de bril poten en voorkom dat uw lenzen in contact komen met oppervlakken. 

Tip 2 – Laat uw zonnebril niet op uw hoofd rusten

Dit is voor velen van ons een gewoonte. Uw bril zal in de loop van de tijd uitrekken en ervoor zorgen dat het uiteindelijk niet goed meer gaat passen.  Het is ook vervelend als ze in je haar blijven haken! We raden aan om een ​​bril houder te gebruiken, zoals deze leuke modellen, of in de hoes op te bergen.

Tip 3 – Gooi uw zonnebril niet in uw handtas of tas, gebruik altijd een etui

We zijn hier allemaal schuldig aan; het gooien van onze zonnebril waar het maar uitkomt. Denk aan alle willekeurige dingen in onze tassen.  Je zonnebril zal je later bedanken dat je hem altijd in zijn hoesje OF in een microvezelzakje hebt bewaard. Of aan je nek hangen met een mooi brilkoord.

Tip 4 – Gebruik uw kleding niet om uw zonnebril schoon te maken 

Het is misschien gemakkelijk om uw overhemd te gebruiken om uw zonnebril schoon te maken, maar de waarheid is dat uw kleding ruwe vezels heeft die uw lenzen kunnen beschadigen. Niets reinigt zonnebrillen beter dan een microvezeldoekje en lensreiniger. Het is gemakkelijk om een ​​extra doekje in uw zonnebrillenkoker te gooien voor een snelle reiniging.

Tip 5 – Zonnebrillen zijn het hele jaar door een accessoire

Juist omdat het weer naar de herfst en winter toegaat en sneeuw begint te vallen, speelt je zonnebril nog steeds een belangrijke rol bij je dagelijkse look. Zonnebrillen zijn het hele jaar door een accessoire en beschermen uw ogen tegen schadelijke uv-stralen. Als je zonnebril gepolariseerd is, helpt het die verblindende schittering van sneeuw te verminderen. Hiervoor is een categorie 4 geschikt.