jongens-stoer-zwart-wit-zonnebril

zonnebril trend 2022

11/04/2022 Door admin Uit

Zonnebril trend 2022

De nieuwste trends, stijlen en kleurencombinaties die de trend zullen worden in de lente en zomer van 2022

We hebben onderzoek gedaan naar de markt-trends en vatten de volgende 10 zonnebrillen samen die in de lente en de zomer van 2022 trendy zullen zijn.

1: Oversized extra grote zonnebril voor dames

Er zijn het hele jaar 2022 extra grote zonnebrillen op de markt. Maar er zijn redenen waarom ik ze nog steeds bovenaan mijn lijstje voor 2021 heb gezet. Deze serie is de meest populaire in 2022 vanwege zijn eenvoud en visueel opvallend . Samen met zijn stijgende trending-zoekactie zal het de markt blijven leiden in de lente / zomer van 2022.

2: Cateye-zonnebril voor dames

De cateye zonnenbrillen zijn vrouwelijkere tinten. Door de jaren heen is het altijd populair geweest bij de vrouwengroep, omdat deze serie brilstijlen je gezicht dunner laat lijken met een gevoel van luxe en betovering. Het is een van de klassieke en essentiële accessoires geworden die het hele jaar door geschikt is.

3: Ronde designer zonnebril

Retrostijl is al jaren trendy, of het nu gaat om kleding of accessoires. De kleurrijke ronde zonnebril is er een van, en bijna 70-80% van alle retro zonnebrillen met rond montuur is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

4: Aviator zonnebril

In vergelijking met andere series kan de pilotenzonnebril de eeuwige klassieker zijn. Elk jaar zijn er enorme hoeveelheden coole pilotenbrillen op de markt. De trend van deze serie is de creativiteit van lenskleuren. Meer frisse en heldere lenskleuren worden in 2021 een mode onder jongeren, zoals doorschijnende kleur lenzen en spiegelende lenzen.

5: Gekleurde plastic zonnebril

Het lijdt geen twijfel dat felgekleurde designlenzen vaak voorkomen op modeshows van merken. Dit type is geliefd bij de generatie na de jaren 80. Het wordt zelfs populair onder de generatie na de jaren 90 en 00 vanwege het stijlvolle gekleurde ontwerp met een beetje overdrijving in vergelijking met de old school types. Door te matchen met kleding, toont het sterk iemands coole persoonlijkheid en is het geschikt voor een straatfoto en wordt het een spotlight.

6: Witte zonnebril voor dames

De witte zonnebrillen lijken meer trendy op de markt, aangezien ze vaak worden getoond op catwalkshows van verschillende modemerken. Ondertussen ontdekten we dat Louis Vuitton, Moncler en andere grote merken witte zonnebrillen lanceren. Het is een klassieke match met een wit kunststof montuur en een zwarte lens, en ook om de hete zomer wat verkoeling te geven.

7: Verfraaide zonnebril

Dit type is meer decoratieve uitvoering en meestal meer overdreven van ontwerp. Ze zijn vooral geliefd bij de jonge meisjes omdat de rand van de bril is met een verscheidenheid aan overdreven ontwerpen die perfect de sterke persoonlijkheid van jonge mensen onthulden.

8: Modieuze trendy zonnebril

Dit type slanke modieuze zonnebrillen dateren uit de laatste jaren ’50 tot ’90. In 2019 begon deze retrostijl een comeback te maken. Velen zouden het opzichtig vinden vanwege de vernauwde lenzen en zonder UV-bescherming. Maar het weerhoudt mensen er niet van om mode en elegantie na te streven. Mannen houden van het vierkante type, terwijl vrouwen de voorkeur geven aan katten oog vormen.

9: Geometrische zonnebril

Geometrische zonnebrillen zijn de laatste jaren ook erg populair. Met zijn eigenschappen van UV-bescherming is het ook een stijlvol accessoire, waardoor je absoluut de hotspot van de straat bent.

10: Designer-zonnebril met spiegeleffect

Zonnebrillen met spiegelglazen stonden sinds 2016 tot 2019 al in de picture, toen ze enigszins afkoelden. Voor het jaar 2021 zal de marktomvang van deze serie nog steeds stabiel blijven, omdat mensen nooit genoeg zullen krijgen van het volgen van de mode. Dit soort kleuren passen gemakkelijk bij alle soorten kleding en zien er over het algemeen erg cool en stijlvol uit.